Magunkról

Cégünk 1993-ban történt megalapítása óta üzleti filozófiánk középpontjában az áll, hogy a klíma-, légtechnika, valamint ipari fűtéstechnika területén Megrendelőink részére minél teljesebb körű szolgáltatást tudjunk nyújtani a tervezéstől a kivitelezésen keresztül a karbantartási feladatok ellátásáig.

Több nagy nyugat-európai gyártómű termékeinek kizárólagos magyarországi képviselőjeként gyakorlott mérnökgárdánk folyamatos továbbképzéseken vesz részt.

Az elmúlt években végzett kivitelezési munkálatok között megtalálhatók:

  • Irodaházak klimatizálása
  • Komplett minisztériumi épületek, közintézmények
  • Éttermek, szállodák, panziók épületgépészeti rendszereinek kivitelezése
  • Mezőgazdasági létesítmények, kórházak tisztatereinek tervezése, megvalósítása
  • Ipari csarnokok légtechnikai és fűtési rendszereinek kialakítása
  • Áruházak épületgépészeti rendszerei

Nagy gyakorlatra tettünk szert különleges műszaki igények megoldása, így például kórház- és technológiai tisztaterek, technológiai szűrőrendszerek, és egyéb, innovatív mérnöki munkát igénylő feladatok tervezése és kivitelezése terén. A mögöttünk álló gyártóműi háttér és munkatársaink rendszeres továbbképzése megfelelő alapot nyújt arra, hogy Megrendelőink részére valóban komplex és szakszerű szolgáltatást tudjunk biztosítani.

A Klíma Ciklon Kft. célja, hogy az általa végzett szolgáltatás – tervezés és kivitelezés – minőségi színvonala maradéktalanul kielégítse a Megrendelők igényeit és a szakmai követelményeket.
Ennek érdekében az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményein alapuló minőségbiztosítási rendszer került bevezetésre és működtetésre.

Reméljük, hogy teljeskörű szolgáltatásaink révén mielőbb kapcsolatba kerülhetünk Önnel!